• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Verhuurservice

Verhuurservice

Heeft u tijdelijk wereldvlaggen of provincievlaggen nodig voor een beurs of evenement? Dan kunt u de vlaggen huren van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Landenvlaggen, Nederlandse vlaggen en provincievlaggen geven extra sfeer aan internationale en provinciale gebeurtenissen. Deze vlaggen verhuren wij in drie formaten. De huur wordt per week in rekening gebracht. In aanvulling daarop verhuurt Dokkumer Vlaggen Centrale ook aluminium masten met een lengte van 7 meter, met of zonder banierhouder en mastvoeten. Ons ervaren plaatsingsteam kunt u inhuren voor professionele aankleding van uw evenement. Plaats uw verhuurbestelling online via de webshop van DVC of vraag een offerte aan.

Artikelen 1 tot 12 van 226 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 226 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Vlaggen en masten huren bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Bent u op zoek naar representatieve vlaggen en/of masten voor tijdelijk gebruik? Vraag dan een offerte aan of bestel direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Huurvlaggen en masten voor speciale gelegenheden

Heeft u binnenkort een evenement of beurs waarbij vlagvertoon nodig is? En heeft u zelf geen vlaggen in huis? Huur dan onze officiële wereldvlaggen en provincievlaggen. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft veel ervaring met de inrichting van grote evenementen, zowel binnen als buiten. Zo hebben wij o.a. de aankleding van Sail Amsterdam en de Hiswa verzorgd en is Dokkumer Vlaggen Centrale meestal betrokken bij de stadsaankleding tijdens Koningsdag.

Voor bijpassende huurmastenhuurmasten kunt u ook bij ons terecht. Liever de plaatsing uit handen geven? Huur dan ons professionele plaatsingsteam in. Zij zorgen voor snelle montage van frames en vlaggenmasten. De plaatsingsdienst werkt in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs voor advies en een planning.

Huurmast voor uw evenement bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale verhuurt uit voorraad representatieve vlaggenmasten met een lengte van 7 meter. Indien gewenst met plaatsing en transport. U kunt kiezen uit twee soorten huurmasten: de huurmasten zonder banierhouder en de huurmasten met banierhouder.

De huurmasten zijn geschikt voor hoogformaat baniervlaggen met open zoom. Rechtformaat of hoogformaat vlaggen zonder zoom passen goed in een huurmast zonder banierhouder.

Waarom een vlag met mast huren bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

 • Alle huurmasten en huurvlaggen liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw al binnen vijf werkdagen leveren en eventueel plaatsen.
 • U bent verzekerd van de beste kwaliteit huurmasten en vlaggen.
 • Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze masten specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij u past.

Vraag online een offerte aan voor het huren van vlaggen en vlaggenmasten, indien gewenst met plaatsing en vervoer of bestel direct online. Onze vlaggenmast specialisten nemen binnen 8 kantooruren contact met u op voor een passend aanbod. Wij helpen u graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of contactformulier.

Op zoek naar meer informatie over een mobiele vlaggenmast voor tijdelijke evenementen? Kijk dan eens bij onze TelemastTelemast.