• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Spandoeken

Uw actie of campagne extra onder de aandacht brengen? Verleiden en overtuigen? Het spandoek is een zeer geschikt communicatiemiddel om uw doel te bereiken. De Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van spandoeken. Wij zorgen ervoor dat uw opdruk van uw logo of tekst haarscherp wordt weergegeven op alle spandoeken. Laat u inspireren, bestel uw spandoeken direct online of vraag onze medewerkers om advies op maat..

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Online spandoeken kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Spandoeken zijn erg geschikt voor actiematige doeleinden. Door de grootte van het doek valt uw tekst en logo goed op. Spandoeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert onder andere actie spandoeken, dranghekdoeken en bouwhek doeken. Spandoeken zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen op meerdere locaties worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens evenementen, sportwedstrijden, retail acties en bouw projecten.

Spandoek, dranghek doek of bouwhek doek

Een spandoek wordt vaak ingezet om actiematig een boodschap onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld tijdens een winkel actie of een evenement. Een spandoek is eenvoudig op te hangen en trekt de aandacht van voorbijgangers.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Black Friday

Black Friday