• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Spandoek accessoires

Spandoek accessoires

Op zoek naar nieuwe spandoek koorden of spanners voor het bevestigen van uw spandoek? De Dokkumer Vlaggen Centrale levert kwalitatieve accessoires voor spandoeken en steigerbuisbanners. De spandoeken zijn eenvoudig te bevestigen met een set van 4 witte koorden. Voor elke hoek een koord. Een steigerbuisbanner wordt meestal afgewerkt met zeilringen, waar de spanners in geplaatst kunnen worden. De spanners met spinhaken zijn dan ideaal om het doek strak in het frame te spannen.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Accessoires voor uw spandoek

Dokkumer Vlaggen Centrale levert handige accessoires voor uw spandoek of steigerbuisbanner. Deze accessoires zijn eenvoudig zelf te plaatsen of vervangen. Alle spandoek accessoires worden gemaakt van sterke materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in ons land. Bestel de accessoires voor uw spandoek online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Het assortiment bestaat uit een set van 4 koorden of spanners met spinhaken.

Waarom spandoek accessoires bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle spandoek accessoires liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw accessoire al binnen drie werkdagen leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur.
  • Bestel uw spandoeken eenvoudig mee via de webshop van de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Koop de accessoires voor uw spandoeken eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.