• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Spandoek voor bouwhekken

Spandoek voor bouwhekken

Bedrukte bouwhek spandoeken met uw logo zijn opvallende reclamedragers. De omheining rondom een bouwplaats of evenementen zijn uitstekende locaties om uw boodschap over te brengen op voorbijgangers. Door de lengte van de bouwhekken te benutten ontstaat een meterslang reclame doek met uw bedrijfsnaam of actie. Een bouwhek doek is eenvoudig te bevestigen met kabelbinders en kan op meerdere locaties worden ingezet. Bouwhek spandoeken zijn zeer geschikt voor het afbakenen van bouwterreinen of als bewegwijzering bij evenementen. U heeft keuze uit meerdere formaten en doekkwaliteiten, waaronder PVC Mesh, PVC Frontlit of Poly-Glans. Vraag voor afwijkende formaten of doeksoorten een offerte aan. Dranghek spandoeken met eigen opdruk bestellen? Koop uw dranghek spandoeken direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Naast spandoeken voor bouwhekken leveren wij ook spandoeken voor dranghekken en binnen of met frames.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Bouwhek spandoek bestellen

Bent u op zoek naar een opvallend bouwhek spandoek met uw eigen ontwerp? Bestel dan het bouwhek spandoek online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste spandoeken met de mooiste bedrukking.

Bouwhek spandoeken voor uw bouwplaats of evenement

Een bouwhek spandoek, ook wel bouwhek banner genoemd, is een product dat vaak wordt toegepast om de omheining rond de bouwplaats te benutten als informatievoorziening. De bouwhekken bieden ruimte voor een meterslang reclame oppervlak. Ook tijdens evenementen zijn banners en spandoeken een effectieve manier om sfeer te creëren of een boodschap over te brengen. Bovendien zijn de bouwhekdoeken uitstekend te gebruiken als bewegwijzering naar de nooduitgang of EHBO post. Bouwhek spandoeken zijn praktisch om bezoekersstromen in goede banen te leiden. Een bouwhek spandoek is geschikt voor speciale gelegenheden waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden. De spandoeken zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van bijvoorbeeld tie wraps.

Waarom bedrukte bouwhek spandoeken kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

U bent verzekerd van de beste kwaliteit bouwhek spandoeken met de langste levensduur. Door de duurzaamheid van het materiaal is het doek vele malen te gebruiken. Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding. Wij kunnen zeer snel leveren. U kiest de levertijd van uw bouwdoeken zelf.

Vraag direct online een offerte aan voor een bouwhek spandoek via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bij vragen helpen wij u graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.