• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Spandoek voor dranghekken

Spandoek voor dranghekken

Een bedrukt dranghek spandoek of dranghek banner is een opvallend product tijdens drukbezochte evenementen. Door de lengte van de dranghekken te benutten ontstaat een meterslang reclame doek met uw bedrijfsnaam of actie. Een dranghek spandoek is eenvoudig te bevestigen met kabelbinders en kan op meerdere locaties worden ingezet. Dranghek spandoeken zijn zeer geschikt voor evenementen, concerten en festivals. U heeft keuze uit meerdere formaten en doekkwaliteiten, waaronder Poly-Glans en PVC Frontlit of Mesh. Vraag voor afwijkende doeksoorten of formaten een offerte aan. Dranghek spandoeken maken met eigen opdruk? Bestel direct een spandoek via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Naast spandoeken voor dranghekken leveren wij ook spandoeken voor binnen en bouwhekken of met frames.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Dranghek spandoek bestellen

Bent u op zoek naar een goedkoop spandoek voor een dranghek met uw eigen ontwerp? Bestel dan het dranghek spandoek online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste spandoeken met de mooiste bedrukking.

Dranghek spandoeken voor uw evenement

Een dranghek spandoek, ook wel dranghek banner genoemd, is een product dat vaak wordt toegepast om een actie of bedrijfsnaam op te laten vallen. Het is vooral tijdens evenementen een perfect middel om de naam van sponsoren goed in beeld te brengen. Dranghekken zijn praktisch om bezoekersstromen in goede banen te leiden. In combinatie met bedrukt spandoek zijn dranghekken een meterslang reclame oppervlak. Dranghek spandoeken zijn zeer geschikt voor (sport)evenementen, concerten, premières en festivals. Ook zijn deze spandoeken zeer geschikt voor de aankleding van stads evenementen. De dranghek spandoeken worden dan ook vaak ingezet als bewegwijzering voor de bezoekers. Een dranghekdoek is geschikt voor speciale gelegenheden waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden. Het is een mooie plek om de sponsoren van een evenement onder de aandacht te brengen. Dranghek spandoeken kunnen in elk gewenst formaat geprint en geleverd worden.

Waarom een bedrukte dranghek spandoeken kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

Alle dranghek spandoeken worden in Dokkum geproduceerd. Bovendien is Dokkumer Vlaggen Centrale de enige zeefdrukker in Nederland. Zeer geschikt en voordelig voor het drukken van lange banners voor dranghekken U bent verzekerd van de beste kwaliteit dranghek spandoeken. Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Bestel uwdranghek spandoek direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bij vragen helpen wij u graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.