• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Steigerbuis banner

Steigerbuis banner

De steigerbuis banner is een zeer flexibel presentatie frame voor aan de gevel of op locatie tijdens evenementen. Het sterke frame wordt gemaakt van aluminium steigerbuizen. Wilt u in de toekomst het formaat van uw steigerbuis frame wijzigen dan is dat zeer eenvoudig. De bevestiging van het steigerbuis frame is solide en stevig. Een steigerbuis banner valt al van afstand op. De steigerbuis banner wordt gemaakt van PVC of Mesh. De banners zijn eenvoudig verwisselbaar, waardoor de steigerbuis banner goed kan worden ingezet voor verschillende acties. Bestel uw steigerbuis banner online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Steigerbuis banners online bestellen

Bent u op zoek naar een solide frame voor gebruik op wisselende locaties? Bestel dan een steigerbuis banner met eigen ontwerp online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste steigerbuis banners met de langste levensduur.

Steigerbuis banner voor uw actie of evenement

In combinatie met een opvallende banner is een steigerbuis een solide frame om op meerder locaties in te zetten. Steigerbuis banners zijn geschikt voor evenementen en festivals, maar ook voor presentatie langs de weg, uitingen op uw gevel of retail acties van uw winkel. Een steigerbuis banner bedrukt met een logo of bedrijfsnaam wordt vaak toegepast op zichtlocaties. De vrijstaande steigerbuis banner wordt uitgevoerd met stabiele T-poten van steigerbuizen. De steigerbuis banner is opgebouwd uit losse koppelstukken en steigerbuizen en is daardoor in ieder formaat leverbaar. De steigerbuis banner kan later aangepast worden naar een ander formaat. Ook kan de steigerbuis banner ingezet worden als gevelframe bevestigd aan de muur of als staand frame bevestigd in de buitenbodem.

Waarom een steigerbuis banner kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

U bent verzekerd van de beste kwaliteit steigerbuis banners met de langste levensduur. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft deskundig personeel die u kunnen adviseren over de steigerbuis banner die bij uw situatie past. De steigerbuis banner van Dokkumer Vlaggen Centrale is stevig en betrouwbaar.

Vraag direct online een offerte aan voor een steigerbuis banner via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bij vragen helpen wij u graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.