• Gratis persoonlijk advies: ma t/m vrij - 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Gevelstok accessoires

Gevelstok accessoires

Dokkumer Vlaggen Centrale levert handige accessoires voor uw gevelstokken. Deze gevelstokaccessoires zijn eenvoudig zelf te plaatsen of vervangen. Alle vlaggenstokaccessoires worden gemaakt van sterke materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Nederland. Bestel de accessoires voor uw gevelstok online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De rechthouder zorgt ervoor dat uw kioskvlag schuinebroeking altijd goed zichtbaar is. De handystick is ideaal voor het eenvoudig plaatsen van vlaggen aan de gevel. Vraag voor maatwerk en andere gevelstokaccessoire een offerte aan via onze specialisten.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Vlaggenstok accessoire online bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert kwalitatieve accessoire voor uw vlaggenstok.

Accessoire voor uw vlaggenstok

Dokkumer Vlaggen Centrale levert handige accessoires voor uw gevelstokken. Deze gevelstokaccessoires zijn eenvoudig zelf te plaatsen of vervangen. Alle vlaggenstokaccessoires worden gemaakt van sterke materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in ons land.

U heeft online keuze uit een rechthouder of een handystick. De rechthouder zorgt ervoor dat uw kioskvlag schuinebroeking altijd goed zichtbaar is. De handystick is ideaal voor het eenvoudig plaatsen van vlaggen aan de gevel.

Waarom gevelstok accessoires bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle accessoires voor vlaggenstokken liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw accessoire al binnen drie werkdagen leveren.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstokaccessoires met de langste levensduur.
- Bestel uw vlaggen en vlaggenstokken eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.
- Plaats de vlaggenstok accessoire zelf met een handige handleiding.

Koop de gevelstokaccessoire eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar accessoires voor uw vlaggenmast vanaf 5 meter? Kijk dan eens bij onze vlaggenmast accessoires.