• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Huurmasten

Huurmasten

Dokkumer Vlaggen Centrale verhuurt uit voorraad representatieve vlaggenmasten met een lengte van 7 meter. Indien gewenst met plaatsing en transport. De duurzame huurmasten zijn leverbaar met of zonder banierhouder. Elke mast wordt indien gewenst met een huurbak of grondbuis geleverd. Vraag een offerte aan voor het huren van vlaggenmasten via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wij nemen binnen 8 kantooruren contact met u op voor een passend voorstel.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Huurmast voor uw evenement bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale verhuurt uit voorraad representatieve vlaggenmasten met een lengte van 7 meter. Indien gewenst met plaatsing en transport. U kunt kiezen uit twee soorten huurmasten: de Classic huurmasten zonder banierhouder en de Business huurmasten met banierhouder.

De Business huurmasten zijn geschikt voor hoogformaat baniervlaggen met open zoom. Rechtformaat of hoogformaat vlaggen zonder zoom passen goed in een Classic huurmast.

Materiaal van de huur vlaggenmast

De huur vlaggenmasten van Dokkumer Vlaggen Centrale zijn verkrijgbaar in aluminium. Deze aluminium masten zijn onderhoudsarm, strak en zeer sterk. De moderne uitvoering is verkrijgbaar in aluminium kleur.

Waarom een vlaggenmast huren bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle huurmasten liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw vlaggenmast al binnen vijf werkdagen leveren en eventueel plaatsen.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit huurmasten.
- Bestel uw vlaggen voor de vlaggenmast eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.
- Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze masten specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij u past.

Vraag online een offerte aan voor het huren van vlaggenmasten, indien gewenst met plaatsing en vervoer. Onze vlaggenmast specialisten nemen binnen 8 kantooruren contact met u op voor een passend aanbod. Wij helpen u graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar meer informatie over een mobiele vlaggenmast voor tijdelijke evenementen? Kijk dan eens bij onze Telemast.