• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Mastaccessoires

Mastaccessoires

Dokkumer Vlaggen Centrale levert handige accessoires voor uw vlaggenmast. Deze mastaccessoires zijn eenvoudig zelf te plaatsen of vervangen. Alle mastaccessoires worden gemaakt van sterke materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Nederland. Bestel de accessoires voor uw vlaggenmast online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. U heeft online keuze uit gewichten, knoppen, kikker, koord en clips, ringensets, sierdoppen voor uw kantelanker, een afdekklep voor het kantelanker of een antiklimbeugel. Vraag voor maatwerk en andere mastaccessoires een offerte aan via onze specialisten.

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Mastaccessoires online bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert kwalitatieve accessoires voor uw vlaggenmast.

Accessoires voor uw vlaggenmast

Dokkumer Vlaggen Centrale levert handige accessoires voor uw vlaggenmast. Deze mastaccessoires zijn eenvoudig zelf te plaatsen of vervangen. Alle mastaccessoires worden gemaakt van sterke materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in ons land. Bestel de accessoires voor uw vlaggenmast online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

U heeft online keuze uit gewichten, knoppen, kikker, koord en clips, ringensets, sierdoppen voor uw kantelanker, een afdekklep voor het kantelanker of een antiklimbeugel.

Waarom mastaccessoires bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle accessoires voor vlaggenmasten liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw mastaccessoire al binnen drie werkdagen leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit mastaccessoires met de langste levensduur.
  • Bestel uw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.
  • Plaats de mastaccessoire zelf met een handige handleiding.

Koop de mastaccessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar verlichting voor uw vlaggenmast? Kijk dan eens bij onze PoleLed vlaggenmast verlichting.

Black Friday

Black Friday