• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Mastenplaatsing

Mastenplaatsing

Het is belangrijk dat de installatie van een vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs op kantoor of in de woonwijk voor het installeren van vlaggenmasten. Ook het plaatsen van masten en vlaggen op evenemententerreinen nemen wij graag voor u uit handen. Voor het plaatsen van masten op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Neem voor de meerprijs hiervoor contact met ons op. De standaard montage is altijd in overleg. U wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning. Bestel de mastenplaatsing online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Neem voor maatwerk contact op met onze mastenplaatsing specialisten.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
 • Mastenplaatsing
  Mastenplaatsing
  Vanaf:

  Excl. BTW: € 198,00 Incl. BTW: € 239,58

  • Ruim 80 jaar ervaring
  • Top service op maat
  • Vakkundig en snel
  • Ook event aankleding

  Bekijken

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Mastenplaatsing bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert zorgvuldige installatie van vlaggenmasten, met 5 of 25 jaar garantie.

Mastenplaatsing van uw vlaggenmasten

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. Wij bieden u een professionele en snelle montage, dankzij jarenlange ervaring van ons plaatsingsteam. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs op kantoor of in de woonwijk voor het installeren van vlaggenmasten. Ook het plaatsen van masten en vlaggen op evenemententerreinen nemen wij graag voor u uit handen.

Waarom de mastenplaatsing bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

 • U bent verzekerd van ervaren professionals die uw vlaggenmasten zorgvuldig plaatsen. 
 • Bestel uw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 
 • Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze masten specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij u past. 


Bestel het plaatsen van uw vlaggenmasten eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over huurmasten van de Dokkumer Vlaggen Centrale voor tijdelijke evenementen? Kijk dan eens bij onze Classic huurmasten zonder banierhouder of Business huurmastenmet banierhouder.