• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Vlaggenmasten

Vlaggenmast

Een vlaggenmast van de Dokkumer Vlaggen Centrale is leverbaar met kikker, koord en clips, antidiefstalvoorziening of banierhouder. De vlaggenmast met kikker, koord en clips of antidiefstalvoorziening is geschikt voor rechtformaat en hoogformaat vlaggen zonder zoom. De vlaggenmast met banierhouder is ideaal voor hoogformaat vlaggen met zoom. Deze vlaggenmasten met banierhouder zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo altijd goed zichtbaar is. Alle vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor het eenvoudig hijsen van uw vlag. De vlaggenmast Mobiel is ideaal voor tijdelijke locaties zoals een evenemententerrein. Bestel uw vlaggenmast online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Vlaggenmast online bestellen

De Dokkumer Vlaggen Centrale levert vlaggenmasten met kikker, koord en clips, antidiefstalvoorziening of banierhouder. De vlaggenmast is eenvoudig te bestellen via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Vlaggenmast met kikker of antidiefstalvoorziening

Met de vlaggenmast met kikker, koord en clips of antidiefstalvoorziening geeft u extra allure aan uw huis, tuin of bedrijf. Deze vlaggenmast is te combineren met hoogformaat vlaggen zonder zoom of rechtformaat vlaggen met eigen ontwerp voor bedrijfspanden. Ook een landenvlag, provincievlag, gemeentevlag of wimpel zorgt voor een prachtig geheel.Vlaggenmast met banierhouder voor bedrijven

De vlaggenmasten met banierhouders zijn geschikt voor hoogformaat baniervlaggen met open zoom of peesconfectie. Deze vlaggenmasten worden vaak ingezet op bedrijventerreinen. Het voordeel van een baniermast met houder is, dat de tekst altijd goed leesbaar is.

Vlaggenmast Mobiel voor tijdelijke events

De vlaggenmast Mobiel doet het goed op het evenemententerrein. De vlaggenmast Mobiel is eenvoudig te verplaatsen en daardoor zeer mobiel. Leverbaar met solide standaard voor binnen en buiten.

Waarom een vlaggenmast kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle vlaggenmasten liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw vlaggenmast al binnen vijf werkdagen leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmast met de langste levensduur. Kies de garantietermijn die bij u past.
  • Bestel uw vlaggen voor de vlaggenmast eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.
  • Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze vlaggenmast specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij u past.

Koop uw vlaggenmast eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Black Friday

Black Friday