• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Vlaggen

De Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt ervoor dat uw logo of ontwerp in exact de juiste kleuren op uw vlaggen terecht komt. Als enige echte expert in vlag en doek beschikken wij over uitgebreide kennis van kleurmanagement voor vlaggen en doekproducten. DVC weet als geen ander hoe belangrijk het is om de huisstijl goed weer te geven op uw vlag. Wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat u inspireren, bestel direct online of vraag onze medewerkers om advies op maat.

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Uitgelichte producten

Online vlaggen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Een vlag bedrukt met uw bedrijfslogo vergroot de herkenbaarheid van uw onderneming. Dokkumer Vlaggen Centrale levert vlaggen in elke gewenste kleur en in elk gewenst formaat. Vlaggen met eigen ontwerp voor aan een mast of aan een gevel, maar ook vlaggen in hoogformaat voor aan een banierhouder. Deze vlaggen laten uw logo, boodschap of huisstijl uitstekend zien.

Vlaggen uit voorraad

Daarnaast levert Dokkumer Vlaggen Centrale ook Nederlandse vlaggen, wereldvlaggen, bootvlaggen en provincievlaggen direct uit voorraad. Of gelegenheidsvlaggen en gemeentevlaggen op aanvraag voor feesten en activiteiten. En wat dacht u van tafelvlaggen? Deze kleine vlaggen doen het goed op beurzen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale maakt al meer dan 75 jaar de beste vlaggen van Europa. Koop daarom uw vlag online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Een vlag huren

Heeft u tijdelijk wereld vlaggen of provincie vlaggen nodig voor een beurs of event? Maak dan gebruik van onze huurvlaggen. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Enquête

Beste bezoeker,

Heeft u gevonden wat u zocht?
Om onze website continu te verbeteren zijn we benieuwd naar uw mening.

* Verplichte velden

Heeft u vragen over onze producten? Of bent u op zoek naar advies?
Onze medewerkers helpen u graag via 0519 228 228 of sales@dvc.nl.
We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.