• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Gevelvlaggen

Gevelvlag met eigen ontwerp

Wat voor gevelvlag u ook zoekt, bij DVC bent u op het juiste adres. Wij leveren gevelvlaggen voor eenmalig en langdurig gebruik. De gevelvlag prijsbewust wappert vrolijk aan de gevel en is zeer geschikt voor tijdelijk gebruik of speciale feestelijke gelegenheden. Tegen een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs! De gevelvlag plus trekt de aandacht van voorbijgangers en is onze meest verkochte gevelvlag. Gemaakt van Poly-Glans met zoom voor extra lang vlagplezier! Bent u op zoek naar een duurzame vlag gemaakt van gerecyclede Petflessen? Kies dan voor de gevelvlag premium, exclusief verkrijgbaar bij DVC. Ontwerp en bestel uw gevelvlag met eigen ontwerp direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Gevelvlag bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van gevelvlaggen. De opdruk van uw logo of huisstijl is haarscherp en wij kunnen als geen ander de mooiste kleurendruk realiseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve gevelvlag tegen een scherpe prijs met uw eigen ontwerp? Bestel dan uw gevelvlag direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Gevelvlag prijsbewust, plus of premium

De gevelvlag rechtformaat is een populaire vlag, verkrijgbaar in drie uitvoeringen: prijsbewust, plus en premium. Zo garanderen wij de laagste prijs en de beste kwaliteit. Bij ons is er een vlag voor elk moment.

De gevelvlag prijsbewust is gemaakt van het doeksoort Poly-Glans, de zijkanten worden gesneden. Dit maakt de vlag geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals een geboorte of jubileum, voor tijdelijk gebruik. Zoekt u een reclamevlag die dag en nacht buiten dient te hangen? Kies dan voor de Plus. Het doek wordt voorzien van een sterke zoom, dit zorgt ervoor dat de gevelvlag plus langer mee gaat in weer en wind. Is MVO voor u belangrijk en wilt u graag een bijdrage leveren aan een betere wereld? Kies dan voor de gevelvlag premium. Exclusief verkrijgbaar bij DVC, het doek is namelijk gemaakt van PETflessen.

Naast de rechtformaat gevelvlaggen, levert DVC ook kioskvlaggen gemaakt van vlaggendoek of PVC. Geschikt voor retail, uw logo is altijd zichtbaar.

Direct uit voorraad

Breng ook een bezoek aan onze Nederlandse vlaggen, wereldvlaggen, gemeentevlaggen en provincievlaggen, speciaal voor aan de gevel, direct uit voorraad leverbaar.

Waarom gevelvlaggen bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Altijd een vlag die aan uw verwachting voldoet: de laagste prijs, beste kwaliteit of MVO
  • U kunt online uw eigen gevelvlag ontwerpen en bestellen, tegen de scherpste prijs
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product
  • Snelle levertijd van onze producten. U kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bijbehorende gevelstokken en vlaggenstokhouders bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.