• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Kioskvlaggen

Kioskvlag met eigen ontwerp

Kioskvlaggen zorgen voor zichtbaarheid van uw winkel of bedrijfspand. Leverbaar in verschillende uitvoeringen. De kioskvlag is een populair product in winkelstraten. Door de speciale vorm van de kioskvlag is de bedrukking goed leesbaar. Voordeel van deze schuine vlag is dat deze met dubbelzijdige bedrukking te leveren is (PVC). De kioskvlag gemaakt van vlaggendoek wordt enkelzijdig bedrukt met een doordruk op de achterzijde van 95%. Hierdoor staat het ontwerp op de achterzijde in spiegelbeeld. Het vlaggendoek wappert soepel in de wind. Ontwerp en bestel uw kioskvlag met eigen logo direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kioskvlag bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van vlaggen. De opdruk van uw logo of huisstijl is haarscherp en wij kunnen als geen ander de mooiste kleurendruk realiseren. Bent u op zoek naar een vlag van de beste kwaliteit of een vlag tegen een scherpe prijs met uw eigen ontwerp? Bestel dan uw kioskvlag direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Kioskvlag vlaggendoek of PVC

De gevelvlag schuine broeking wordt ook wel winkelvlag of kioskvlag genoemd. Dit type vlag wordt vaak voor de retail ingezet. Voordeel is dat de gevelvlag naar beneden hangt en uw logo altijd leesbaar is voor het winkelend publiek. De gevelvlag schuine broeking wordt gemaakt van PVC of Poly-Glans. PVC heeft als voordeel dat de vlag strak naar beneden hangt en een dubbelzijde boodschap gecommuniceerd kan worden. Uw tekst is vanuit twee richtingen leesbaar. Poly-Glans wappert soepel in de wind.

Direct uit voorraad

Breng ook een bezoek aan onze Nederlandse vlaggen, wereldvlaggen, gemeentevlaggen en provincievlaggen, speciaal voor aan de gevel, direct uit voorraad leverbaar.

Waarom kioskvlaggen bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U kunt online uw eigen kioskvlag ontwerpen en bestellen, tegen de scherpste prijs
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product
  • Snelle levertijd van onze producten. U kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bijbehorende gevelstokken en vlaggenstokhouders bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.