• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Culturele Hoofdstad

LWD2018

Maak kennis met het exclusieve LWD2018 assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale. In 2018 is Leeuwarden namelijk dé culturele hoofdstad van Europa. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft DVC verschillende promotiemiddelen voor binnen en buiten ontwikkeld. Met deze producten laat u in één oogopslag zien dat u bijdraagt aan de ‘iepen mienskip’ LWD2018. Maak onderstaand uw keuze en bekijk onze producten.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Opvallende aankleding voor LWD2018

Deze doekproducten en vlaggen zorgen voor een sfeervolle aankleding van LWD 2018. Zeer geschikt om uw huis of bedrijf om te toveren tot een onderdeel van de ‘iepen mienskip’. Met deze eyecatchers voor zowel binnen als buiten laat u zien dat u een bijdrage levert aan Leeuwarden Culturele Hoofdstad. De producten worden bij ons in Dokkum geproduceerd en zijn daardoor snel leverbaar.

Culturele hoofdstad vlaggen en doeken bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het maken van vlaggen en doeken. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag of doek. Onze vlaggen en doeken zijn geschikt voor versiering van evenementen zoals LWD2018.

Waarom producten voor LWD2018 kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle doeken en vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen enkele werkdagen leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de producten voor LWD2018 online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.
Voor vragen of advies helpen wij u graag via +31 (0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.