• Gratis persoonlijk advies: ma t/m vrij - 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Gelegenheidsvlaggen

Gelegenheidsvlaggen

Iets te vieren? Een gelegenheidsvlag is een krachtig product om sfeer te creëren of een boodschap over te brengen. Onze vlaggen zijn geschikt voor versiering van evenementen zoals een feestweek of een trouwerij. Ook is een vlag een mooi product om iemand in het zonnetje te zetten. Onze gelegenheidsvlaggen zijn zowel geschikt voor toepassing aan de gevel als in de mast en worden gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans of LongLife. Bestel uw gelegenheidsvlag direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Online een gelegenheidsvlag bestellen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve gelegenheidsvlag, actievlag of feestvlag met een standaard ontwerp? Bestel deze vlaggen dan online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste vlaggen met de langste levensduur.

Gelegenheidsvlaggen voor een speciale gelegenheid

Een gelegenheidsvlag is een vlag die vaak wordt toegepast voor speciale momenten. Een vlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers.
Een gelegenheidsvlag is een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een jubileum, geboorte of trouwerij. U brengt met een feestvlag een speciaal moment op een opvallende wijze onder de aandacht. Een jarige of jubilaris zet u met een vlag in het zonnetje. Feestvlaggen worden ook vaak ingezet voor examenfeesten of dorpsfeesten.

Materiaal van de gelegenheidsvlag

De vlaggen van Dokkumer Vlaggen Centrale worden gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans of LongLife. Poly-Glans is een soepel gebreid polyester vlaggendoek met een glanzende uitstraling, geschikt voor aan de gevel. De zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd. LongLife is geschikt voor mastvlaggen die dag en nacht buiten hangen. De zijkanten worden gesneden. Een LongLife vlag gaat 20% langer mee dan andere vlaggen. De gelegenheidsvlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde.

Gevelstok voor uw vlaggen

De gelegenheidsvlaggen voor aan de gevel zijn te combineren met een gevelstok voor aan uw woning. 

Waarom een gelegenheidsvlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw vlag zeer snel leveren.
- Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past. Meer informatie over het aanleveren van uw vlag bestanden.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur.

Kies uw thema en koop de gelegenheidsvlag online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.