• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Gemeentevlaggen

Gemeentevlaggen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert alle officiële gemeentevlaggen van Nederland. Gemeentevlaggen worden vaak ingezet tijdens officiële regionale gebeurtenissen en bij gemeentelijke evenementen. Onze gemeentevlaggen zijn kwaliteitsvlaggen die worden gemaakt van het vlaggendoek Poly-Glans of LongLife. Alle gemeentevlaggen zijn in diverse formaten leverbaar. Maak uw keuze en bestel uw gemeentevlaggen direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Artikelen 1 tot 12 van 848 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 848 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Gemeentevlaggen bestellen

Bent u op zoek naar een gemeentevlag voor in de mast of aan de gevel? Koop uw gemeentevlaggen eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd vlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Gemeentevlaggen voor uw organisatie of evenement.

Gemeentevlaggen geven extra sfeer aan regionale gebeurtenissen en zorgen voor saamhorigheid in de buurt. Dokkumer Vlaggen Centrale biedt een compleet assortiment gemeentevlaggen om extra luister bij te zetten tijdens gemeentelijke evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale produceert de vlaggen zelf in Dokkum en kan de producten daarom snel leveren.

Materiaal van een gemeentevlag

De gemeentevlaggen van Dokkumer Vlaggen Centrale worden gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans of LongLife. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling, geschikt voor aan de gevel. De zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd. LongLife is geschikt voor mastvlaggen die dag en nacht buiten hangen. De zijkanten worden gesneden. Een LongLife vlag gaat 20% langer mee dan andere vlaggen. De gemeentevlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. 

Vlagregels

Wilt u meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een gemeentevlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

 • U bent verzekerd van de beste kwaliteit gemeentevlaggen met de langste levensduur.
 • Gemeentevlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw mastvlaggen en gevelvlaggen zeer snel leveren. U kiest de levertijd van uw gemeentevlag zelf.
 • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop uw gemeentevlaggen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bijbehorende masten en gevelstokken bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.