• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Geslaagd vlaggen

Geslaagd vlaggen

In de week van 16 juni worden de uitslagen van de examens binnen het voortgezet onderwijs bekend gemaakt. Een spannend moment. Als uw kind of familielid slaagt, dan vieren jullie dit uiteraard met een groot feest. Daar hoort ook een vlag bij. Zo kunnen jullie aan de buurt laten zien dat er een feestje is. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een groot assortiment met geslaagd vlaggen. Met een eigen ontwerp, een standaard vlag of een Nederlandse vlag. Een prachtig product om uw kind of familielid extra in het zonnetje te zetten. Feest mee en bestel uw geslaagd vlaggen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Online een geslaagd vlag bestellen

Bent u op zoek naar een geslaagd vlag? Bestel deze geslaagd vlaggen dan online via de webshop van Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste vlaggen met de langste levensduur.

Geslaagd vlaggen bestellen

Alle producten van DVC zorgen voor extra sfeer tijdens speciale momenten zoals een examenfeest. Een vlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers en uw buren. U brengt met een vlag een speciaal moment zoals een examenfeest op een opvallende wijze onder de aandacht.

Gevelstok of vlaggenmast voor uw vlaggen

De vlaggen voor aan de gevel zijn te combineren met een gevelstok voor aan uw woning. De vlaggen voor in de vlaggenmast zijn te combineren met een vlaggenmast zonder banierhouder.

Waarom een geslaagd vlag voor een examenfeest kopen bij DVC?

  • Alle geslaagd vlaggen worden in Dokkum geproduceerd of liggen op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw vlag zeer snel leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggen met de langste levensduur. 

Koop alle geslaagd vlaggen online via de webshop van Dokkumer Vlaggen Centrale. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.