• Gratis persoonlijk advies: ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Gevelvlaggen

Gevelvlag

Gevelvlaggen zorgen voor zichtbaarheid van uw winkel of bedrijfspand. Gevelvlaggen zijn er in twee uitvoeringen. De gevelvlag schuine broeking, ook wel kioskvlag genoemd, is een populair product in winkelstraten. Door de speciale vorm van de gevelvlag is de bedrukking goed leesbaar. Voordeel van de gevelvlag schuine broeking is dat deze met dubbelzijdige bedrukking te leveren is. De gevelvlag rechtformaat wappert vrolijk aan de gevel. Effectief om de aandacht van voorbijgangers te trekken, maar ook leuk voor speciale feestelijke gelegenheden. Ontwerp en bestel uw gevelvlag met eigen logo direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Gevelvlag bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van gevelvlaggen. De opdruk van uw logo of huisstijl is haarscherp en wij kunnen als geen ander de mooiste kleurendruk realiseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve gevelvlag met uw eigen ontwerp? Bestel dan de gevelvlag schuine broeking of een gevelvlag rechtformaat direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Gevelvlag schuine broeking of rechtformaat

De gevelvlag schuine broeking wordt ook wel winkelvlag of kioskvlag genoemd. Dit type vlag wordt vaak voor de retail ingezet. Voordeel is dat de gevelvlag naar beneden hangt en uw logo altijd leesbaar is voor het winkelend publiek. De gevelvlag schuine broeking wordt gemaakt van PVC of Poly-Glans. PVC heeft als voordeel dat de vlag strak naar beneden hangt en een dubbelzijde boodschap gecommuniceerd kan worden. Uw tekst is vanuit twee richtingen leesbaar.

De gevelvlag rechtformaat is een populair vlag. De vlag voor aan de gevel wappert vrolijk in de wind. De gevelvlag gemaakt van het doeksoort Poly-Glans is geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals een geboorte of jubileum. Zoekt u een reclamevlag? LongLife is ideaal voor commerciële vlaggen en gaat 20% langer mee. Daarnaast is de gevelvlag geschikt voor gebruik op wisselende locaties, bijvoorbeeld in combinatie met onze huurgevelstokken.

Direct uit voorraad

Breng ook een bezoek aan onze  Nederlandse vlaggen, wereldvlaggen, gemeentevlaggen en provincievlaggen, speciaal voor aan de gevel, direct uit voorraad leverbaar. 

Waarom gevelvlaggen bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U kunt online uw eigen gevelvlag ontwerpen en bestellen
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint
- In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product
- Snelle levertijd van onze producten. U kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke gevelvlaggen? Kijk dan eens bij onze rechtformaat gevelvlag en schuine broeking. Bijbehorende gevelstokken en vlaggenstokhouders bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.