• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Handel & horeca

Handel en horeca

Speciaal voor bedrijven in de horeca branche en detailhandel heeft de Dokkumer Vlaggen Centrale opvallende promotiemiddelen ontwikkeld. Met deze doekproducten van DVC zorgt u eenvoudig voor een sfeervolle aankleding van uw bedrijf. Ideaal voor de retail en horeca. DVC levert o.a. beachvlaggen, spandoeken en vlaggen met een kleurrijk ontwerp. Bekijk hier het volledige assortiment voor de horeca en retail. Eenvoudig online te bestellen via DVC.nl.

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Sfeervolle aankleding voor de horeca en handel 

Laat zien dat uw bedrijf open is!  Deze doekproducten zorgen tevens voor een sfeervolle aankleding. Zeer geschikt voor een opvallende etalage. Ook ideaal als eyecatchers voor binnen en buiten.

Standaard assortiment voor horeca en handel

Het assortiment voor handel en horeca bestaat uit beachvlaggen,vlaggen en spandoeken. Met uiteenlopende boodschappen als zondag open, sale en open.

Waarom producten voor horeca en handel kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale? 

  • Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd of liggen op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de producten voor horeca en handel online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Mochten er nog vragen zijn dan helpen wij u graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.