• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Huurvlaggen

Huurvlaggen

Heeft u tijdelijk wereldvlaggen of provincievlaggen nodig voor een beurs of evenement? Dan kunt u de vlaggen huren van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Landenvlaggen, Nederlandse vlaggen en provincievlaggen geven extra sfeer aan internationale en provinciale gebeurtenissen. Deze vlaggen verhuren wij in drie formaten. De huur wordt per week in rekening gebracht. In aanvulling daarop verhuurt Dokkumer Vlaggen Centrale ook aluminium masten met een lengte van 7 meter, met of zonder banierhouder en mastvoeten. Ons ervaren plaatsingsteam kunt u inhuren voor professionele aankleding van uw evenement. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor het huren van de vlaggen via het offerte formulier van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Artikelen 1 tot 12 van 225 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 225 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Vlaggen huren bij de Dokkumer Vlaggen Centrale 

Bent u op zoek naar representatieve vlaggen en masten voor tijdelijk gebruik? Vraag dan een offerte aan voor het huren van onze wereldvlaggen of provincievlaggen via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Huurvlaggen voor speciale gelegenheden

Heeft u binnenkort een evenement of beurs waarbij vlagvertoon nodig is? En heeft u zelf geen vlaggen in huis? Huur dan onze officiële wereldvlaggen en provincievlaggen. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft veel ervaring met de inrichting van grote evenementen, zowel binnen als buiten. Zo hebben wij o.a. de aankleding van Sail Amsterdam en de Hiswa verzorgd en is Dokkumer Vlaggen Centrale meestal betrokken bij de stadsaankleding tijdens Koninginnedag, nu Koningsdag.

Voor bijpassende huurmasten kunt u ook bij ons terecht. Liever de plaatsing uit handen geven? Huur dan ons professionele plaatsingsteam in. Zij zorgen voor snelle montage van frames en vlaggenmasten. De plaatsingsdienst werkt in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs voor advies en een planning. 

Materiaal van de huur vlaggen

Onze wereld vlaggen en provincievlaggen zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly. Een polyester weefsel met authentieke uitstraling. De huurvlaggen zijn in drie formaten leverbaar. Maak uw keuze en bestel uw huurvlaggen direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Vlag regels van de huur vlaggen

Wilt u meerdere wereldvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels

Waarom vlaggen huren bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle huurvlaggen liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw huur vlaggen al binnen 48 uur leveren.
- U bent verzekerd van officiële kwaliteitsproducten. 

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.