• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Masttopwimpels

Masttopwimpels

Geen scheepsmast zonder masttopwimpel. De echte kenner spreekt trouwens van vleugels. De beroepsvaart gebruikt blauwe vleugels en de pleziervaart rode. Beide zijn afgezet met rood-wit-blauwe franjes. De lengtes van de masttopwimpels variëren van 100 tot 500 cm. Speciaal voor onze klanten in Friesland of de echte Friesland liefhebbers: We hebben ook Friese vleugels aan boord. Bestel uw masttopwimpels eenvoudig online via de webshop van DVC.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Masttopwimpels online kopen

Op zoek naar een masttopwimpel voor uw beroeps- of pleziervaart? Bestel uw masttopwimpel dan online bij DVC. Altijd de aller beste kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt met franjes in rood, wit en blauw.

Vleugels voor uw boot

Pleziervaart of beroepsvaart, vlaggen op het water spreken hun eigen maritieme taal. Ze tonen de identiteit van het schip. Met een masttopwimpel, ook wel vleugel genoemd, is uw schip compleet.

Materiaal van de masttopwimpel

Alle masttopwimpels worden gemaakt van het vlaggendoek Spun-Poly. Spun-Poly is een sterk vlaggendoek dat zeer geschikt is voor de scheepvaart. Bestand tegen een harde wind en UV-bestendig. Spun-Poly heeft een 100% doordruk op de achterzijde.

Waarom masttopwimpels bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit wimpels met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • De masttopwimpels liggen in Dokkum op voorraad. Snelle levering is geen probleem.

Bestel uw masttopwimpel eenvoudig online via de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar seinvlaggen voor uw boot? Bekijk hier ons complete scheepvaart assortiment.