• Gratis persoonlijk advies: ma t/m vrij - 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Nederlandse vlaggen

Nederlandse vlag

Dokkumer Vlaggen Centrale levert al meer dan 75 jaar de beste kwaliteit Nederlandse vlaggen. De Nederlandse vlag en oranje producten geven sfeer tijdens feest- en gedenkdagen in Nederland en zorgen voor saamhorigheid. Dokkumer Vlaggen Centrale levert de Nederlandse vlag in diverse uitvoeringen en maten. Nederlandse mastvlaggen, gevelvlaggen en bootvlaggen voor buiten. Deze vlaggen worden gemaakt van het vlaggendoek Spun-Poly, het sterkste polyester weefsel voor landenvlaggen. Daarnaast leveren wij Nederlandse tafelvlaggen voor binnen en kunt u bij ons terecht voor wimpels en zwaaivlaggen om een evenement feestelijk aan te kleden. Maak uw keuze en bestel de Nederlandse vlag direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Nederlandse vlag bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren de specialist op het gebied van Nederlandse vlaggen. De Nederlandse vlag bestaat uit drie horizontale banen rood, wit en blauw en wij leveren de vlag in de officiële kleuren helder (vermiljoen) rood, helder wit en (kobalt) blauw. Bent u op zoek naar een Nederlandse kwaliteitsvlag? Bestel dan uw Nederlandse vlagproducten direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Ons assortiment Nederlandse vlaggen

Dokkumer Vlaggen Centrale biedt een compleet assortiment Nederlandse vlaggen om extra luister bij te zetten tijdens Nederlandse evenementen en speciale gebeurtenissen in Nederland.

De Nederlands mastvlag, gevelvlag en wimpel worden gemaakt van het traditionele vlaggendoek Spun-Poly. Spun-Poly wordt gezien als het authentieke kwaliteitsdoek voor wereldvlaggen. Het is sterk materiaal met een mooie kleurintensiteit. Ook onze Nederlandse bootvlaggen die weer en wind moeten doorstaan zijn gemaakt van Spun-Poly.

Wilt u een ontvangstruimte een Nederlands tintje geven? Dan zijn onze Nederlandse tafelvlaggen zeer geschikt. Ook leuk om cadeau te geven, net als ons Nederlands vlaggenpakket.

Heeft u binnenkort een evenement? Dan dragen Nederlandse zwaaivlaggetjes bij aan een feestelijke sfeer. Zwaaivlaggetjes zijn populair op Koningsdag.


Nederlandse vlag regels en protocol

Op alle verjaardagen van leden van het Koninklijk huis mogen we de Nederlandse vlag en oranje wimpel uithangen. Deze vlaginstructie geldt voor rijk, provincie en gemeente. Particulieren en private instellingen mogen deze instructie volgen, maar het is niet verplicht. Een Nederlandse vlag als eerbetoon aan Nederland hoort ’s nachts niet buiten te hangen. Wilt u meerdere landenvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik wereldvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De Nederlandse vlag krijgt in Nederland altijd een ereplaats. Lees meer over de Nederlandse vlagregels.

Waarom een Nederlandse vlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
- Alle Nederlandse vlaggen liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bijbehorende masten en gevelstokken bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.