• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Pasen

Online sfeervolle aankleding voor Pasen kopen

Speciaal voor de Paasdagen heeft de Dokkumer Vlaggen Centrale opvallende promotiemiddelen ontwikkeld. Klanten worden vriendelijk welkom geheten. Met deze doekproducten van DVC zorgt u eenvoudig voor een sfeervolle aankleding van uw bedrijf. Ideaal voor de retail en horeca. DVC levert beachvlaggen, indoorbanieren, vrijstaande L-frames, spandoeken en vlaggen met een kleurrijk ontwerp voor Pasen. Met de boodschap Fijne Paasdagen of 2de Paasdag geopend. Bekijk hier het volledige assortiment voor Pasen. Eenvoudig online te bestellen via DVC.nl.

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Sfeervolle aankleding voor Pasen 

Laat zien dat uw bedrijf open is op Tweede Paasdag met de producten van DVC. Deze doekproducten voor Pasen zorgen tevens voor een sfeervolle aankleding. Zeer geschikt voor een opvallende etalage. Ook ideaal als eyecatchers voor binnen en buiten.

Assortiment voor Pasen

Het assortiment voor Pasen bestaat uit beachvlaggen, vlaggen, spandoeken en indoorbanieren. Met de boodschap: Fijne Paasdagen of 2de Paasdag geopend.

Waarom producten voor Pasen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale? 

  • Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd zelf.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de producten voor Pasen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen u graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.