• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Sport

Sport

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft promotiemiddelen voor uiteenlopende sportactiviteiten in de standaard collectie opgenomen. Met deze producten zorgt u voor een sfeervol sportevenement. Ook is het ideaal om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Het ontwerp wordt full colour op het doek geprint. Bekijk hier het volledige assortiment voor sport evenementen met een standaard ontwerp. Eenvoudig online te bestellen bij DVC.nl.

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Sfeervolle aankleding voor sport evenementen

Deze doekproducten voor sportactiviteiten zorgen voor een sfeervolle aankleding. Zeer geschikt om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Ook ideaal als eyecatchers voor binnen en buiten. De start en finish vlag liggen bij DVC op voorraad en zijn daardoor binnen twee werkdagen leverbaar. 

Sport vlaggen en doeken bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het maken van vlaggen en doeken. Voor diverse sport gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag of doek. Onze vlaggen en doeken zijn geschikt voor versiering van evenementen zoals het WK voetbal. 

Waarom producten voor sport evenementen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale? 

- Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd zelf. 
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur. 
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding. 

Koop de producten voor Sport evenementen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen u graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.