• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Vlaggenlijnen

Vlaggenlijn

Vlaggenlijnen bedrukt met uw logo of tekst worden vaak opgehangen bij evenementen of feestelijke gelegenheden. Dokkumer Vlaggen Centrale levert vlaggenlijnen in twee uitvoeringen. U heeft keuze uit een vlaggenlijn met rechtformaat vlaggetjes of een vlaggenlijn met puntformaat vlaggetjes. Op beide vlaggenlijnen kunt u uw logo of tekst plaatsen. De vlaggenlijn met rechthoekige vlaggetjes biedt meer ruimte voor de bedrukking dan de puntformaat. De puntformaat vlaggenlijn ziet er door de driehoeks vlaggetjes feestelijk uit. U kiest zelf het product dat bij u past. Onze logo vlaggenlijn wordt gemaakt van het polyester vlaggendoek Poly-Glans. Bestel uw vlaggenlijnen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Vlaggenlijn bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van vlaggenlijnen. De opdruk van uw tekst of logo is haarscherp en wij kunnen als geen ander de mooiste kleurendruk realiseren. Bestel uw eigen vlaggenlijn eenvoudig online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.

Vlaggenlijn rechtformaat of vlaggenlijn puntformaat

Een vlaggenlijn, ook wel pavoiseerlijn of feestslinger genoemd, wordt vaak toegepast in winkelstraten, op beurzen en evenementen. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht. 

Beide types vlaggenlijn worden gemaakt van het vlaggendoek Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. Vlaggenlijnen van Poly-Glans worden eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. U kunt kiezen uit vlaggenlijnen met gezoomde vlaggetjes of vlaggenlijnen met gesneden vlaggetjes. 

De vlaggenlijn rechtformaat heeft door de rechthoekige vorm meer ruimte voor bedrukking. Op basis van de tekst of het logo kunt u het type vlaggenlijn bestellen die bij u past. De vlaggenlijn puntformaat heeft door de puntvorm een frivole en feestelijke uitstraling.

Op zoek naar vlaggenlijnen met een standaard ontwerp?

Bekijk dan onze vlaggenlijnen, direct uit voorraad leverbaar en zeer snel in huis.

Waarom vlaggenlijnen bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle vlaggenlijnen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw vlaggenlijn snel leveren.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke vlaggenlijnen? Kijk dan bij onze vlaggenlijnen rechtformaat of vlaggenlijnen puntformaat.