• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Vlaggenlijnen

Vlaggenlijn

Dokkumer Vlaggen Centrale levert een breed assortiment vlaggenlijnen, ook wel pavoiseerlijnen genoemd. Of u nu kiest voor een vlaggenlijn met eigen ontwerp of standaard uit voorraad, alles is mogelijk bij DVC. Leverbaar in puntformaat of rechtformaat. We hebben de beste doeksoorten voor u geselecteerd. Uitvoerig getest in weer en wind. Met een vlaggenlijn zorgt u voor een feestelijk effect, ideaal voor evenementen. Kies uw favoriete vlaggenlijn en bestel deze eenvoudig online bij DVC.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Vlaggenlijn bestellen

Op zoek naar een vlaggenlijn van de beste kwaliteit? Bestel deze eenvoudig online bij Dokkumer Vlaggen Centrale. Leverbaar met uw eigen reclameboodschap of een standaard bedrukking.

Vlaggenlijn met uw eigen ontwerp

Een vlaggenlijn is een vrolijke omlijsting van ieder feest. Als versiering, als bonte slinger. Blijvend mooie kwaliteit doek en bedrukking voor vele malen hergebruik. Ieder vlaggetje wordt door DVC repeterend bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam. Want herhaling is de kracht van reclame. Uitgevoerd in recht- of puntformaat. Gemaakt van het sterke vlaggendoek Poly-Glans.

Vlaggenlijn uit voorraad

Daarnaast levert DVC ook vlaggenlijnen met een standaard ontwerp. Hierdoor kunnen wij uw vlaggenlijn al binnen twee werkdagen leveren. Het assortiment bestaat uit lijnen met landenvlaggen. Maar ook effen vlaggenlijnen en voetbal ontwerpen, voor thema feestjes zoals het EK of WK.

Waarom vlaggenlijnen bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle vlaggenlijnen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw vlaggenlijn snel leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.