• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Zomer assortiment

Stralende zomerassortiment

Maak kennis met het stralende zomerassortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bomvol promotiemiddelen met uw eigen bedrukking voor (strand)evenementen of uw terras. Banana windscherm, schaduwdoek, beachvlag, parasol, strandstoel, zitzak, paviljoen en nog veel meer. In een handomdraai een spectaculaire presentatie tijdens beurzen en congressen. Echte blikvangers voor extra exposure. Bekijk het volledige assortiment om uw evenement of bedrijf sfeervol aan te kleden en kies uw favoriete promotie item. Het ontwerp maakt u eenvoudig online. Download ons zomerleaflet voor meer informatie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zomer assortiment voor zomer events

Binnenkort een event met een zomers thema? Of op zoek naar blikvangers voor uw terras of strandpaviljoen? DVC levert diverse blikvangers om deze zomer uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Ook ideaal als eyecatcher voor bij de ingang van uw bedrijf of op locatie.

Zomer eyecatchers in diverse vormen en maten

Het zomerassortiment van DVC bestaat uit: Banana windschermen, schaduwdoeken, beachvlaggen, parasols, strandstoelen, regisseursstoelen, zitzakken, paviljoens en nog veel meer. Vrolijke reclamemiddelen om uw bedrijf of boodschap extra te promoten. DVC zorgt voor een haarscherpe en kleurechte opdruk.

Download ons zomerleaflet voor meer informatie en alle productspecificaties.

Waarom producten kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd in Dokkum. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • Accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de producten voor uw terras of zomer evenementen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228 of het contactformulier.