• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Over DVC

Op zoek naar uw eigen vlaggen, parasols, beachvlaggen, spandoeken of andere presentatiedoeken met een uitstekende kwaliteit? De enige echte Dokkumer Vlaggen Centrale helpt u graag. Bestel al uw reclame uitingen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Ook voor buitenreclame, vlaggenmasten en de aankleding van evenementen kunt u bij ons terecht. Al onze producten worden in Dokkum geproduceerd. Leveren binnen 72 of 24 uur is daardoor geen enkel probleem. Onze ervaren specialisten adviseren u graag!

Dokkumer Vlaggen Centrale: De enige echte in vlag en doek

Dokkumer Vlaggen Centrale is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dokkumer Vlaggen Centrale kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste!

dokkumer vlaggen centrale pand          belichting DVC

Klanten van de Dokkumer Vlaggen Centrale

In Nederland is de Dokkumer Vlaggen Centrale marktleider in commerciële doekproducten en vlaggen. Op Europees niveau zijn we één van de grotere spelers. Vooral in Duitsland, Scandinavië en Frankrijk is ons marktaandeel groot. Op Europees en internationaal niveau werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Onze zakelijke klanten zijn niet de minste: bedrijven als Mercedes, Grolsch, Philips en Heineken gingen met ons in zee. Kleine klanten zijn voor ons ook zeer waardevol. Wij maken met dezelfde inzet een product voor de lokale groenteboer of kapper!

Producten van de Dokkumer Vlaggen Centrale

Dokkumer Vlaggen Centrale is specialist in het bedrukken van doek. Van vlag tot spandoek of indoorbanier... Van parasol tot zitzak of de inrichting van uw bedrijfspand. Doek is namelijk een ultiem reclame- en promotiemiddel dat u op veel manieren kunt inzetten. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos ... Onbeperkte doekformaten en -soorten, de nieuwste druktechnieken en oog voor detail zorgen voor een uniek én exclusief maatproduct. Naast deze producten op maat hebben wij alle landenvlaggen (en bijbehorende masten) van de wereld op voorraad. Direct online te bestellen via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bekijk het volledige assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale online. Bent u op zoek naar een maatwerk product en ziet u deze niet in de webshop? Vraag dan een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag met advies op maat.

Druktechnieken van de Dokkumer Vlaggen Centrale

Het bedrukken van doek kan op verschillende manieren. Zeefdruk is de meest voorkomende manier van doekbedrukking. DVC beschikt over de nieuwste, meest geavanceerde apparatuur. Heldere, krachtige kleuren en een minutieuze detailweergave zijn het resultaat. De zeefdruktechniek is zeer geschikt voor bestellingen met een grote oplage.

Wilt u snel een doekproduct bestellen? Dan is de digitale druktechniek voor u de juiste keus. Digitale bedrukking kent nauwelijks grenzen in formaat en staat garant voor snelle levering van kleinere oplagen. Bovendien is digitaaldruk, afhankelijk van de gekozen doeksoort ook minutieuzer en in combinatie met speciale ontwerpen, ook mooier. Meer informatie over de druktechnieken van Dokkumer Vlaggen Centrale.

Lees meer over het productieproces van DVC.

digitale print durst          drukkerij Dokkumer Vlaggen Centrale

Nog een aantal feitjes op een rij:

  • In 1936 werd Dokkumer Vlaggen Centrale opgericht. Meer over onze rijke historie kunt u hier lezen.
  • Bij DVC werken 80 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat u een topproduct krijgt en vormen de succesbasis voor ons bedrijf. 
  • De gemiddelde jaaromzet van de Dokkumer Vlaggen Centrale bedraagt 14,2 miljoen euro. 80% van onze omzet komt uit onze commerciële doeken. 20% van onze omzet halen wij uit de verkoop van landenvlaggen.
  • In 2004 werd DVC gekozen tot ‘Friese onderneming van het jaar'.
  • In 2008 ontvingen wij een onderscheiding van Deloitte als één van de vijftig bedrijven met het beste management!
  • In 2013 werd de Nationale oranje strik overhandigd aan de Dokkumer Vlaggen Centrale, namens het Nationale Oranje Comité, voor de ontwikkeling van de kroningsvlag.
Black Friday

Black Friday